DATACENTER FORUM ROMANIA 2018
OFFICIAL AGENDA
THURSDAY – 10th of MAY, Bucharest Romania
09.00 – 18.00
Willbrook Platinum Center – Northern Bucharest
LAYER 1 Data Center Technologies Expo: Power, Cooling, Structured Cabling, Networking, Fire suppression, IT Furniture, Industry standards Global Organizations
LAYER 2 Mobile Data Center Expo: turnkey fully equipped MDC, by Tema Energy
LAYER 3 CONFERENCE, WORKSHOPS AND COMPANY PRESENTATIONS
09:00 – 10:00 Registration and Welcome Coffee
10:00 -10:10 Opening speech : Mihai MANOLE, CEO Tema Energy
10:10 – 11:30
Wallnut Hall
Conference: From Cloud and Hyperscale to Edge and Modular. How will the 5G, automated cars and 4th Industrial Revolution be shaping the Future Data Centers?
Speakers: Scott Roots – Uptime Institute, Miodrag KOVANOVIC – BICSI, Mihai Manole – Tema Energy
11:30-11.50
Wallnut Hall
TEMA ENERGY: Edge & Tailor-Made Data Center Solutions
by Mihai MANOLE, CEO
11:50 – 12:15 Coffee Break
12:15-13.00
Wallnut Hall
UPTIME INSTITUTE 8th Annual Datacenter Survey Results
by Scott ROOTS, Business Development Director EMEA
13:00-14:00 Lunch
HALL Eucaliptus 1 HALL Eucaliptus 2
14:00 – 14:30 Vertiv Hoppecke
( in definitivare) by Thomas SELZER, Sales Manager Central Europe
14:35-15:05 APC: Centre de date situate in proximitatea utilizatorilor.Solutii standardizate si prefabricate Pyralis: Protectia centrelor de date cu ceata de apa de inalta presiune
by Eduard BODOR, Data Center Business Development Manager by Mihai SINTIE, Business Development Manager
15:05-15:35 Cummins: Data Center Power Solutions NEXANS: Smart Choices for Data Centers
by Luke SPENTS, Product and Systems Application Engineer – Europe & Russia SAE ? Sales and Application Engineering by Silviu ARDELEANU, Business Developing Manager Balkan Area
15:40 -16:10 RIELLO: UPS solutions for Data center RITTAL:Solutii de centre de date standardizate – RiMatrix S –
by Nicola CAGLIA, Engineer by Marius TOTOLICI, Project Manager IT
16:10 -16:30 Cofee Break
16:30 -17:00 REICHLE DE MASSARI: Five Trends in Data Center Network Infrastructure LEOCH: Optimizing Back Up Times through the correct battery selection
by Alexander PETROV, R&M Regional Manager South-East Europe by Sathis BABALIS, General Manager EMEA
17:00 – 17:45
Wallnut Hall
BICSI: Why we need to follow regulations and standards
by Miodrag KOVANOVIC, Mainland Europe District Secretary
17:50 – 18:00 Tombola DCF 2018
18:00-22:00 COCKTAIL (Invitation based access)

Inregistrati-va astazi la primul workshop Uptime Institute organizat in Romania

13/04/2017

Asigurarea disponibilitatii si calitatii serviciilor furnizate 24×7 reprezinta “Prioritatea 0” a oricarui Data Center. Aceasta presupune un efort continuu de optimizare a proceselor de management si crestere a eficientei operationale. In premiera in Romania, specialistii Uptime Institute vor prezenta in cadrul DataCenter Forum 2017 o serie extinsa de bune practici, dezvoltate pe baza experientei acumulate in peste doua decenii de evaluare si certificare a centrelor de date.

Workshop-ul “Data Center Management & Operations Best Practice” sustinut de catre reprezentantii Uptime Institute ofera participantilor la evenimentul DataCenter Forum 2017 posibilitatea de a-si evalua eficienta operationala prin raportarea la cele mai ridicate standarde in domeniu. Cu o experienta de 24 de ani in evaluarea centrelor de date si cu aproape 900 de Data Centere certificate in 83 de tari, Uptime Institute reprezinta la momentul actual o autoritate in domeniu. Apreciata la nivel mondial pentru crearea si dezvoltrarea sistemului Tier Classification & Certifications, devenit un standard de facto al industriei, organizatia livreaza servicii de consultanta care permit centrelor de date sa-si atinga obiectivele de performanta si sa reduca riscurile. Expertiza si know-how-ul acumulate de specialistii Uptime Institute acopera intreg ciclul de viata al unui Data Center, de la etapele de design si constructie, pana la cele de operare si dezvoltare strategica, raspunzand celor mai exigente cerinte de disponibilitate si eficienta.

Abordarea promovata de Uptime Institute se bazeaza pe recunoasterea unicitatii fiecarui centru de date, atat la nivel de arhitectura, cat si al proceselor operationale si de management. Din postura de consultant independent, organizatia nu recomanda adoptia unor tehnologii specifice sau respectarea anumitor criterii de design, ci evalueaza intregul ansamblu prin prisma disponibilitatii, redundantei si eficientei cu care acesta raspunde cerintelor si asteptarilor operatorilor centrelor de date, dar si ale clientilor finali ai acestora.

Acces la expertiza internationala

Atingerea unui randament superior in operarea si managementul unui Data Center este greu de realizat doar printr-un proces de autoevaluare. Centrele de date reprezinta insa, prin definitie, un ecosistem inchis, protejat impotriva oricaror imixtiuni externe. Ceea ce anuleaza din start posibilitatea unei analize comparative.

Dar nu si pentru specialistii Uptime Institute care, furnizand servicii de consultanta pentru sute de Data Centere din intreaga lume, au putut evalua si analiza de-a lungul a peste 20 de ani cele mai eficace metode. Pe care le-au sintetizat in suite de proceduri si bune practici cu care veti putea lua contact direct, pentru prima oara in Romania, in cadrul evenimentului DataCenter Forum 2017.

Nu ratati oportunitatea de a afla ce solutii practice recomanda Uptime Institute si cum pot acestea acoperi cerintele specifice centrului de date pe care il operati sau pe care aveti in vedere sa il deschideti, si participati la evenimentul organizat pe 11 mai, la Crowne Plaza Bucuresti.

Organizatorul evenimentului este compania Tema Energy, lider in Romania in design-ul si amenajarea la cheie de Data Centere si Data Centere mobile.

Intrarea este libera, pe baza inregistrarii pe site-ul http://datacenter-forum.ro