DCF 2019 6 argumente imbatabile

DATACENTER FORUM 2020 > Blog > Uncategorized > DCF 2019 6 argumente imbatabile

DCF 2019 6 argumente imbatabile

18 April 2019 | dcf | Uncategorized

6 argumente imbatabile care să justifice participarea la DataCenter Forum 2019

Ajuns la ediţia a treia, DataCenter Forum are loc miercuri 8 Mai la Willbrook Platinum Center. Rămânem Singurul eveniment dedicat industriei DataCenter din România, o piaţă despre care Ziarul Financiar spune că a depăşit 23 mil. euro în 2018 şi o rată de creştere de 25%. Ne întâlnim la DataCenter Forum mai puţin ca s discutam despre cum a mers piaţa în 2018 şi mai mult pentru a identifica nevoile reale ale operatorilor şi a propune cele mai pertinente rezolvare. Componenta de networking nu trebuie neglijată mai ales prin participarea unui număr mare de furnizori internaţionali.

Dacă nu v-aţi înregistrat încă, iată câteva motive care să vă aducă la eveniment:

  • Timpul investit în participarea la DataCenter Forum vă poate scuti de multe ore de documentare şi informare sau chiar întâlniri cu experţii din domeniu.Evenimentul acoperă principalele arii operaţionale ale unui DataCenter ( climatizare, electro-alimentare UPS-uri, baterii, generatoare), detecţie şi stingere incendii, securitate, comunicații şi networking, echipamente IT, monitorizare şi mentenanţa etc.) prin urmare vă informați despre toate într-un singur loc.
  • Networking cu cel puţin 200 de profesionişti în Centre de Date. Singurul eveniment unde poţi întâlni această comunitate. Participă experţi de top, atât locali cât şi internaţionali, disponibili pentru consultanţă şi networking. Puteţi cere opinii sau puteţi să validaţi unele abordări tehnologice.
  • O zonă expoziţională unde participă cei mai relevanţi furnizori globali şi unde vă puteţi informa despre cele mai noi tehnologii. Au standuri companii precum: BACSI, Uptime Institute, Corning, Vertiv, APC by Schneider, RielloUPS , CISCO, Pyralis, Hoppecke, Cummings, Rittal, Uniline, Reichle&DeMas
  • Conectarea la tendinţe. Avem 10-12 prezentări care vizează tehnologii de ultima generaţie, exemple de bune practice, scenarii de utilizare. Practic, este locul ideal unde să fiţi la curent cu tendinţele actuale din industrie. Complementar, discuţia Panel a ediţiei 2019 are ca temă de mare interes: Provocări actuale în construirea şi operarea unui DataCenter.
  • Puteţi vizita Centrul de Date containerizat construit de Tema Energy pe un concept propriu. Aducerea containerului la evenimente publice implica un efort logistic mare, prin urmare ocaziile sunt limitate.
  • Prezentăm în premieră informaţii din culisele proiectului Centrului de Date Telekom din Cluj. “De la zero, la unul dintre cele mai mari Centre de Date din România”. Sunt experienţe şi lecţii învăţate pe care cu siguranţă veţi dori să le aflaţi.

După cum bine ştiţi, DataCenter Forum este un eveniment organizat de integratorul Tema Energy şi principalii parteneri de afaceri. Ediţia 2019 va avea loc pe 8 mai, la Willbrook Center. Intrarea este liberă, pe bază de invitaţie sau pe baza înregistrării la https://www.datacenter-forum.ro#inregistrare.