5 motive intemeiate sa participi la Datacenter forum 2017!

Va asteptam la DataCenter Forum, pe 11 mai la Crowne Plaza Bucuresti, un eveniment care ofera oportunitati unice de informare, documentare si networking. Evenimentul combina spatiul expozitional cu prezentarile tehnice si workshopuri in premiera nationala. Care sunt principalele motive pentru care participarea la DataCenter 2017 este necesara pentru orice profesionist din domeniu?

  • Tehnologii de top expuse de 14 furnizori locali si internationali, produse expuse in premiera si care pot fi greu de evaluat în alte conditii. Prin expozanti: Vertiv, Riello, APC by Schneider, Nexans, Caterpillar, Rittal, Uptime Institute USA, Hoppecke, Leoch, Pyralis, Toshiba, Carrier si Uniline.
  • Ocazia unica de a vizita un DataCenterMobil, containerizat, construit pe baza unui concept propriu al Tema Energy. Centrele mobile de date reprezinta una dintre principalele trendinte in piata globala.
  • Participarea la un workshop Uptime Insitute despre „Best practices in DataCenter Management and Operations”, tinut de Scott Roots. O premiera in Romania.
  • Vorbitori de top, atat locali cat si internationali, disponibili pentru consultanta si networking. Vor participa:  Marcis Randa (APC), Thomas Selzer (HOPPECKE), Nicola Caglia (Riello), Liviu Ploesteanu (Vertiv), Silviu Ardeleanu (Nexans), Marius Totolici (RITTAL), Adrian Ciuceanu (Toshiba) si Stathis Babalis (LEOCH) se afla printre vorbitori.
  • Oportunitatea informarii  asupra unei game extinse de produse, solutii si servicii care altfel ar necesita un timp indelungat de documentare, care acopera toate ariile operationale ale unui Centru de Date: climatizare, electro-alimentare (UPS-uri, baterii, generatoare), detectie si stingere incendii, securitate, comunicatii si networking, echipamente IT, monitorizare si mentenanta etc.

DataCenter Forum 2017 este un eveniment organizat de integratorul Tema Energy si va avea loc pe 11 mai, la Crowne Plaza Bucuresti. Intrarea este libera, pe baza de invitatie sau pe baza inregistrarii pe site-ul https://datacenter-forum.ro .