Cristi Cucu, CIO Guvernamental participă la DataCenter Forum 2018

Vino la DataCenterForum 2018 ca să-l întâlnești pe Cristian Cucu, CIO Guvernul României, care va participa la panelul „From cloud an hyper-scale to edge and modular. How 5G and industrial revolution 4.0 will shape the future DataCenter”, alături de reprezentanții Uptime Institute și BICSI.

Cristian Cucu activează în piața IT din 2001 si este unul dintre fondatorii companiei Best Internet Security. Fost direct al AIESEC România, Cristian este certificat CISA, CISM și CRISC, fiind implicat în derularea unor proiect complexe de securitate cibernetică, atât în mediul privat cât și public. Este auditor certificat în sisteme de securitate și management al riscului și un bun cunoscator al provocarilor tehnologice generate de trecerea la economia digitală.

Din 2016 a preluat o sarcina foarte complexă, accea de Chief Information Officer (CIO) al Guvernului României, cu responsabilități la nivelul implementării politicilor publice din domeniul tehnologiei informației și stablirea unui cadru national de interoperabilitate.