Inregistrati-va astazi la primul workshop Uptime Institute organizat in Romania

Asigurarea disponibilitatii si calitatii serviciilor furnizate 24×7 reprezinta “Prioritatea 0” a oricarui Data Center. Aceasta presupune un efort continuu de optimizare a proceselor de management si crestere a eficientei operationale. In premiera in Romania, specialistii Uptime Institute vor prezenta in cadrul DataCenter Forum 2017 o serie extinsa de bune practici, dezvoltate pe baza experientei acumulate in peste doua decenii de evaluare si certificare a centrelor de date.

Workshop-ul “Data Center Management & Operations Best Practice” sustinut de catre reprezentantii Uptime Institute ofera participantilor la evenimentul DataCenter Forum 2017 posibilitatea de a-si evalua eficienta operationala prin raportarea la cele mai ridicate standarde in domeniu. Cu o experienta de 24 de ani in evaluarea centrelor de date si cu aproape 900 de Data Centere certificate in 83 de tari, Uptime Institute reprezinta la momentul actual o autoritate in domeniu. Apreciata la nivel mondial pentru crearea si dezvoltrarea sistemului Tier Classification & Certifications, devenit un standard de facto al industriei, organizatia livreaza servicii de consultanta care permit centrelor de date sa-si atinga obiectivele de performanta si sa reduca riscurile. Expertiza si know-how-ul acumulate de specialistii Uptime Institute acopera intreg ciclul de viata al unui Data Center, de la etapele de design si constructie, pana la cele de operare si dezvoltare strategica, raspunzand celor mai exigente cerinte de disponibilitate si eficienta.

Abordarea promovata de Uptime Institute se bazeaza pe recunoasterea unicitatii fiecarui centru de date, atat la nivel de arhitectura, cat si al proceselor operationale si de management. Din postura de consultant independent, organizatia nu recomanda adoptia unor tehnologii specifice sau respectarea anumitor criterii de design, ci evalueaza intregul ansamblu prin prisma disponibilitatii, redundantei si eficientei cu care acesta raspunde cerintelor si asteptarilor operatorilor centrelor de date, dar si ale clientilor finali ai acestora.

Acces la expertiza internationala

Atingerea unui randament superior in operarea si managementul unui Data Center este greu de realizat doar printr-un proces de autoevaluare. Centrele de date reprezinta insa, prin definitie, un ecosistem inchis, protejat impotriva oricaror imixtiuni externe. Ceea ce anuleaza din start posibilitatea unei analize comparative.

Dar nu si pentru specialistii Uptime Institute care, furnizand servicii de consultanta pentru sute de Data Centere din intreaga lume, au putut evalua si analiza de-a lungul a peste 20 de ani cele mai eficace metode. Pe care le-au sintetizat in suite de proceduri si bune practici cu care veti putea lua contact direct, pentru prima oara in Romania, in cadrul evenimentului DataCenter Forum 2017.

Nu ratati oportunitatea de a afla ce solutii practice recomanda Uptime Institute si cum pot acestea acoperi cerintele specifice centrului de date pe care il operati sau pe care aveti in vedere sa il deschideti, si participati la evenimentul organizat pe 11 mai, la Crowne Plaza Bucuresti.

Organizatorul evenimentului este compania Tema Energy, lider in Romania in design-ul si amenajarea la cheie de Data Centere si Data Centere mobile.

Intrarea este libera, pe baza inregistrarii pe site-ul https://datacenter-forum.ro