Ce noutăți tehnologice și soluții vor fi prezentate la DataCenter Forum 2019

DataCenter Forum 2019, eveniment organizat de Tema Energy alături de partenerii săi locali și internaționali, va aduce în premieră în România o serie de noutăți tehnologice și soluții dedicate centrelor de date:

  • Vertiv va prezenta în cadrul unui workshop avantajele competitive ale platformei DCIM Trellis și modul în care vizibilitatea extinsă și analiza în timp real a impactului schimbărilor din infrastructura fizică pot simplifica și automatiza managementul unui centru de date.
  • La standul APC by Schneider, participanții la DataCenter Forum 2019 vor putea descoperi noul model de rack RACSC101E, dotat cu propria soluție de monitorizare a temperaturii și control al răcirii, și vor putea afla de ce discounturi pot beneficia utilizând sistemul Local Edge Configurator. În cadrul workshop-ului, APC va prezenta platforma tehnologică EcoStruxure și cele șase arhitecturi dezvoltate pentru managementul complet al centrelor de date.
  • Riello vine la DataCenter Forum 2019 cu cele mai noi soluții de electro-backup și alimentare destinate creșterii disponibilității centrelor de date și reducerii costurilor operaționale.
  • Specialiștii Corning vor detalia avantajele tehnologiei EDGE8 și etapele evoluției către noua ahitectură Base-8 care oferă suportul pentru transmisii 400G.
  • Rittal va prezenta portofoliul de soluții hardware și software dedicate arhitecturilor de tip Edge computing.
  • Reichle & De-Massari va aborda problematică managementului infrastructurilor fizice complexe în centrele de date și va prezența soluția R&MinteliPhy lansată anul trecut.
  • Experții Cummins Power Generation vor oferi informații detaliate despre configurarea grupurilor electrogene și soluții practice pentru eficientizarea răcirii în centrele de date.
  • Cisco va prezenta conceptul de Distributed Data Center și provocările pe care le generează managementul infrastructurilor de Disaster Recovery si Business Continuity.

În cadrul sesiunilor de workshop vor mai susține prezentări și companiile Hoppecke și Pyralis, iar în spațiul expozițional participanții vor putea vizita Data Centerul mobil proiectat și construit de specialiștii Tema Energy, putând vedea la lucru platforma DCIM proprietară lansată recent. Despre cresterea gradului de utilizare a soluţiilor DCIM citiţi şi articolul “Sistemele DCIM de a doua generatie cuceresc piata”

Și anul acesta, pentru a acoperi cât mai complet problematica centrelor de date, printre invitații DataCenter Forum se vor află două organizații cu rol-cheie în standardizarea și reglementarea industriei de profil – Uptime Institute și BICSI –, precum și doi operatori importanți de pe piață locală, Telekom și IBM.

Va așteptăm pe 8 mai la de Willbrook Platinum Center, București, la cea de a treia ediție a DataCenter Forum.

Intrarea se face pe bază de invitație sau pe baza înregistrării online, aici pe site.